Winemaker dinner with the Amarone

Osteria alla Pieve – Thursday the 15 of February – San Floriano

Thursday the 15 of february you are wellcome Osteria alla Pieve with a special winemaker dinner, here the menù:

Tagliere in doga con salumi della Valpolicella con polenta e Giardinera

Risotto con Amarone e Monte Veronese

Brasato all’Amarone con patate al forno

Pastafrolla

and the  Fratelli Vogadori wines:
100% Corvina da uve Corvina passite
Amarone della Valpolicella Classico
Recioto della Valpolicella

price per person: 39 euro

Limited number of places avaible, to reservate call Massimiliano at 00393482638768

Trattoria alla Porchetta – Thursday the 1st of March – San Peretto Negrar

Thursday the 1st of March you are wellcome Trattoria alla Porchetta with a special winemaker dinner, here the menù:

Anitpasto di Porchetta fredda e giardiniera
Risotto al tastasal profumato alla Corvina
Guancette di porcellino brasate al Ripasso
Sbrisolona con Recioto
Caffè

and the  Fratelli Vogadori wines:
100% Corvina da uve Corvina passite
Amarone della Valpolicella Classico
Recioto della Valpolicella

price per person: 35 euro

Limited number of places avaible, to reservate call  Trattoria Alla Porchetta T. 00390457500011

 

Wednesday, January the 24th we will be guests at the Osteria la Cooperativa in via Cà Dede, 26 in Pedemonte (San Pietro In Cariano VR) for a winemaker dinner where the local typical dishes will meet our wines!

Here is the menu of the evening:

Crudo e Ovo m’briagon
Valpolicella Classico DOC 2014

Risotto all’amarone
Valpolicella Classico Superiore Ripasso DOC 2014

Guancetta di vitello brasata all’Amarone con polentina morbida e contorno di stagione
Amarone Della Valpolicella Classico FORLAGO DOCG 2013

Pere cotte nel vino
Recioto Della Valpolicella Classico DOCG 2014

Caffè e “sgroppino

The cost of the dinner is 35,00 euro which include water and wines.

For info or reservation:
Tel. 045 683 8634
osterialacooperativa@gmail.com